Кампанията на БСП в Шумен приключи с хоро за Деня на будителите

Окт 30, 2015 ШУМЕН Новини Избори 0 2303

Тази година Денят на народните будители за нас е предизвикателство

С поднасяне на венци пред паметника на Добри Войников и празнично хоро почетоха в аванс Деня на будителите шуменските социалисти и с това закриха днес предизборната кампания преди балотажа на 1 ноември.

"Тази година Денят на народните будители за нас е предизвикателство. На този ден трябва да защитим авторитета и славата си на възрожденци – хора със свободен дух и воля да отстояват себе си и интересите на града ни.

Преди деня за размисъл искам да кажа на младите - гласувайте. Гласувайте за шанса да участвате във вземането на решения, за по-добър живот в родния град, от който не искате да си тръгнете, за открито и честно управление. Град без млади хора няма бъдеще. Не оставяйте съдбата на града на случайността, дайте глас срещу платения и организиран вот", каза кандидат-кметът от БСП Иван Иванов на младите жители на Шумен, на своите връстници и на възрастните.

На бизнеса, като на важен съюзник, Иванов гарантира нулева толерантност към корупцията, равен старт за всички и общинска администрация - партньор.

"Добрите градове се познават и по отношението на управите си към младите, към инициативните и към възрастните хора. Гласувайте за по-доброто утре в Шумен", призова Иван Иванов, чийто номер в бюлетината е 8.

(Тази вечер в 19,30 ч Иван Иванов ще участва в последния предизборен дебат по ТВ Шумен, на който е поканен и опонентът му. )