Младежкото обединение на БСП-Шумен се включи в честването на 9 май

Май 09, 2015 ШУМЕН Новини БСП 0 2079

Младежкото обединение на БСП в Шумен активно се включи в честването на 70-годишнината от великата победа над хитлеризма и фашизма

Младежкото обединение на БСП в Шумен активно се включи в честването на 70-годишнината от великата победа над хитлеризма и фашизма. Младежите почистиха паметниците на участниците във Втората световна война в града, като на всеки паметник бе поднесен венец в знак на почит и уважение към подвига на героите, освободили Европа от зверствата на Третия райх.

По повод 70 години от победата над хитлерофашизма, шуменската партийна организация отбеляза значимия за цялото човечеството празник с тържествен митинг-концерт, провел се вчера, пред Паметника на съветската армия в града. На събитието присъстваха  народният представител от коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Иван Иванов, общинският и областен председател на БСП-Шумен Тодор Тодоров, членове на младежкото обединение на социалистите, членове на БАС, военни ветерани и граждани. По време на концерта бяха изпълнени руски и български песни.