Социалистите от Стара Загора, Дряново и Нови пазар раздадоха козунаци на най-нуждаещите се

Апр 13, 2023 Новини БСП 0 1673

13.04.2023 г.

В навечерието на един от най-светлите християнски празници Великден, за 4-та поредна година Стара Загора се включва в инициативата „Солидарен Великден“, чийто старт сложи председателя на БСП Корнелия Нинова. Чрез нея социалистите даряват надежда и топлина в сърцата на бедните, социално слабите, децата, самотните и настанените в домове възрастни хора за празника.

„Благодаря на социалистите и приятелите-доброволци, които се включиха в приготвянето на великденските пакети! Заедно усмихнахме много хора и им показахме, че не са сами! Да сме съпричастни и да даряваме надежда на нуждаещите се!” Това каза народният представител от коалиция „БСП за България” Георги Гьоков.

БСП- Дряново  продължава и тази година своята кампания "Солидарен Великден". Пакетите с великденски козунаци достигнаха до бедни, безработни, самотни и възрастни хора в общината като жест на подкрепа и съпричастност през тези светли дни!

Младежкото обединение на БСП в Нови пазар също се включи в „Солидарен Великден”. Те посетиха "Дом за стари хора" гр. Нови пазар, Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания, Център за настаняване от семеен тип за деца без увреждания, както и Център за пълнолетни лица с умствена изостаналост в с. Памукчии.

„Нека в тези светли празници покажем отново своята съпричастност към деца, възрастни, самотни и социално слаби. Да им дадем нашата топлина и грижа”, това заяви Иван Ганчев, председател на общински съвет- Нови пазар.