Нинова в Шумен: Само БСП правим цялостна политика за децата и ги пазим от джендър идеологията

Мар 29, 2023 ШУМЕН Новини Избори 0 1507

29.03.2023 г.

„Само ние правим цялостна политика за децата и ги пазим от джендър идеологията. Децата са бъдещето ни, често повтарят всички, но само БСП  положи реални грижи за тях.” Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред препълнена зала в Шумен. На срещата с граждани я придружиха  водачът на местната листата на „БСП за България” Иван Иванов и кандидатите за народни представители от нея.

„Оценявайте ни по резултатите. Благодарение на нас има безплатни детски градини и ясли и безплатни учебници до 12 клас. Ние осигурихме 300 лв на всяко дете до 4 клас за започване на учебната година. Увеличихме майчинството и детските надбавки. Младите работещи семейства с деца имат вече необлагаем минимум от 600 лв за едно дете и 1200 за две”, припомни постиженията на БСП Нинова.   

„Ще продължим политиката за безплатни лекарства на деца до 14 години. Но най-вече - ще се борим срещу всеки опит да се внушава на децата, че могат сами да си определят пола и да го сменят. Това е битка за бъдещето. Срещу нас стой много силна съпротива, с много пари и власт”, посочи лидерът на българските социалисти.

„Подкрепете ни с номер 1 в бюлетината, за да бъдем по-силни и да спрем всеки закон, който тихомълком въвежда джендър идеологията в училищата. Направихме го вече два пъти. Ще го направим отново, но имаме нужда и от вас. Вашата подкрепа за нас е подкрепа за вашите деца и за бъдещето на България”, призова присъстващите Корнелия Нинова.

Тя връчи членски карти на новоприети членове на БСП. Един от новите членове на БСП е току-що навършило пълнолетие момиче.