Иван Иванов, БСП: Превърна ли се партията на Манолова в новите купувачи на гласове?

Юли 09, 2021 Новини Избори 0 1307

Единствената партия, която може да гарантира промяна и алтернатива, е БСП

„Изходът от тези избори не е предсказуем към момента, това сочат и социологическите данни. ГЕРБ се намират в изолация. Единствената партия, която може да гарантира промяна и алтернатива, е БСП. Ние сме изключително последователни – имаме ясни и точни приоритети, които защитавахме и в миналото Народно събрание. Повечето партии не ги припознаха за съжаление - преизчисляване на пенсии, безплатно здравеопазване за деца до 14 години, стабилни доходи.“ Това заяви по време на дебат по Нова телевизия водачът на листата на „БСП за България“ в Шумен Иван Иванов.

„Единствената партия, която не се е докосвала до властта, докато Борисов е бил в нея, е БСП. Другите бяха съдружни, ние бяхме отстрани. БСП е партията, която е готова да поеме отговорността с ясна програма“, подчерта Иванов. 

„Трябва да има стабилно  управление, да надделее здравият разум, за да не се върне Борисов. На всяка цена не е обаче съставяне на правителство, а приоритетите му. Ако приоритетите ни съвпадат, бихме подкрепили правителство“, коментира Иванов.

Социалистът обърна внимание още, че БСП са изразили отдавна позиция и все още настояват за оставката на главния прокурор.